Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie First Birthday tickers

Friday, 10 June 2011

dugaan dalam hidup

kalau ikutkan esok (11 Jun) adik iparku bakal disatukan dengan kekasih hatinya.. hari bersejarah dalam hidup.. bergelar suami orang .. bertukar status bujang kepada berkahwin.. beralih tanggungjawab menjadi ketua keluarga..

tapi apa kan daya kita hanya merancang ALLAH yang menentukan segalanya.

lepas satu..satu dugaan dalam hidup adik iparku.. suppose esok dia bernikah tapi disebabkan kelalaian dan 'kepandaian'.. diorang berdua terpaksa postpone tarikh nikah walaupun preparation untuk majlis (walimatulurus) semua dah set up..

nak mendirikan masjid suppose menjadi perkara yang paling gembira dan bermakna dalam hidup..

suppose kalau ada pape yang tak suka atau tak berkenan + tak faham jangan malu bertanya.. walaupun 'anda' orang tua tak semesti yer 'anda' taw semua benda.. tak rugi + berdosa pun kalau bertanya dengan orang yang lebih muda.

ntah la.. len orang len ragam yer hmmmm

kesian pada adik iparku dan pasangan yer.. hope korang tabah laluan dugaan ni.. amik semua ni sebagai pengajaran dan pengalaman.. setiap yang berlaku pasti ada hikmah disebalik yer..

semoga semua yer berjalan lancar tanpa ada sebarang halangan kelak..

AMINNNNNN.......


p/s: malu bertanya sesat jalan.. tak kira siapa anda kita semua adalah sama..











No comments:

Post a Comment