Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie First Birthday tickers

Friday, 10 June 2011

geram arghhhhhh

huh geram tahap menyampah giler2.. tak suka betul aku dengan si YVONE dalam citer Nora Elena tu.. suka sangat menyibuk hal orang.. fitnah orang menyampai citer yang tak betul eeee geram betul kalau dapat kat aku taw la aku tarik2 rambut tu hahaha

lagi satu time Elena call nak cakap good news kat Seth.. time tu la mamat ni tak jawab cal.. p toilet la pulak hmmm saja je diorang ni nak buat citer meleret2 dah cam citer indon lak hehehe

pastu bila si Elena tinggalkan message dengar la terus ni tak dah terjebak dengan MMS yang si YVONE anta.. kebetulan lak si Elena jumpa Insp. Amir dan nak jadi citer nak tumbang lak si Elena tu huhuhu

ni sume penangan Nora Elena kat TV3.. syabas (thumbs up) buat Wan Sharmila yang berjaya bawak watak tu buat orang geram dan menyampah dengan anda hehehe

tak sabar nak tunggu sambungan citer tu minggu depan... Elena dapat masuk bilik rahsia Seth dan jumpa rantai lama dia .. dan mungkin terbongkar siapa perogol dia huhuhu



No comments:

Post a Comment