Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, 10 May 2011

Aqil with balloon

Assalammualaikum..

pekabor hari ini? semua sihat tak? dengan cuaca yang panas terik sekarang ni minum air banyak2 ye.. panas sekarang ni dehidrate lak nnti..

today, consultant tak da (horeeyyy), diorang sume dok kat opis coz nak entertain PwC Netherland yang baru arrive pagi tadi, hmm aman ckit dunia hehehe (bukan apa bak kata zana kalau depa ada cam tercabar hmmm tak da benda pun just tak selesa diorang ni kalut ckit je)

mr manager suh translate kitorang yer bulletin dalam BM, zana dok taip aku jeling2 blog jap nak hapdet blog ckit hehehe saja nak story pasal my son Aqil yang dah makin ligat.. nak men je keje yer tido pun dah kurang sekarang ni (tak kira siang ke malam).. abah la jadi mangsa melayan kerenah Aqil yang nak menjulur je ke sana ke sini.. pantang lepa ckit taw2 je dah ke dapur, bawah meja, kerusi (tak pa nak buat la ibu tak marah)

nak share cite Aqil men belon.. belon ni dapat kat booth PET PET time p Expo Mom & Baby kat Mid Valley Exhibition Hall last Sunday.. mula2 decide nak p Sogo last minute baca paper baru nampak advertise pasal expo ni terus la ajak En. Hubby p sana.. thanks ye abg bawak ayg hehehe.. actually, En. Hubby bukan suka pun tempat yang sesak2 ni (esp. shopping mall) payah nak parking, sesak ramai orang.. tapi sebab sayangkan bini hahaha kena la ikut (sayang abg)



 Aqil dan belon



Aqil dok mengejar belon.. blur ckit sebab Aqil dok bergerak (ala snap pakai hp cap ayam cam 2 la)






abis sume tempat dari atas toto sampai ke lantai anak ibu men



aksi Aqil angkat badan dah nak merangkak (tggu la ckit ari lagi)


senyum ckit anak ibu



dah penat men, terbaring anak ibu.. cian dia.. susu time hehehe



No comments:

Post a Comment