Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers
Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, 4 May 2011

CUKUR JAMBUL MUHAMMAD AQIL UKAIL

Assalammualaikum...

Selamat Pagi semua.. Selamat Hari Pekerja walaupun dah basi tak kira nak cakap gak (ada aku kisah hehehe).. Badan tak sedap sakit2 lagi kepala pun ada ckit weng huhuhu ..Pagi ni tak da mOOd lak nk buat keje (sOri bOs) .. Dah lama tak mengadap blOg sO  nk hapdate pasal Majlis Cukur Jambul dan Aqiqah Muhammad Aqil Ukail la.. Majlis ni dah basi pn tapi aku nak stOry gak kat kOrang hehehe (terhegeh-hegeh.. kuang2)

Actually, majlis ni masa Aqil sebulan lebih (28/11/2010) dan aku dah pn abis pantang (hOreyyy)

Kita layan je la gambO ye .. snap Oleh phOtographer amatur hehehe (adik aku ler.. 
Mr. Rahim aka mamat)


 Time ni Org dOk marhaban Aqil sedap tidO




 dah dikerumun Oleh bbudak ni hmm bangun terus









meh atOk cukur ckit ye





cukur Opah jgn tak cukur





abah cukur ckit rambut Aqil ye hehehe (mOga jadi anak yg sOleh)


peluk cium tOk nek utk cicit




ketua dayang-dayang hehehe (maksu dan makngah yg kepOh)



suka yer anak ibu dOk dlm buai






Operasi kasi bOtak Oleh tOk su










ini dia budak bOtak (bOtak pun cute gak anak ibu hehehe)


1 comment:

  1. besar gak aqil masa umur 1 bln lbh ek?apasal abah x pkai baju sama kalor ngn ibu n aqil?

    ReplyDelete